Adres
Marga Klompélaan 162
7207 KC Zutphen

Telefoon
0575 57 01 95
Fax
0575 57 09 95
E-mail
info@degoeijen.nl

De tijd van een ondernemer is kostbaar!
Genoeg redenen voor het uitbesteden van de financiële administratie.

Voor veel ondernemers is de administratie een noodzakelijk kwaad. Het hoort er nu eenmaal bij, maar een ondernemer heeft meestal duizend andere dingen die belangrijker zijn of lijken… Toch vormt de administratie de financiële basis van uw onderneming. Het is daarom van groot belang dat de administratie juist en up-to-date is. Met zo’n administratie kunt u tijdig de juiste financiële beslissingen nemen en het rendement van uw onderneming verhogen.

Administratiekantoor de Goeijen kan de gehele financiële administratie voor u verzorgen of, indien gewenst, uw financiële administratie controleren. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de verwerking van uw administratie en ook uw belastingaangiften worden tijdig verzonden. Kortom u houdt uw handen vrij voor het managen van uw onderneming.

Het opstellen van de jaarrekening.
Een graadmeter voor het functioneren van uw onderneming.

Aan de hand van de financiële administratie wordt de jaarrekening samengesteld. De jaarrekening geeft een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van uw onderneming. Op basis van deze informatie is een vergelijking met voorgaande jaren en met branchegenoten mogelijk. De jaarrekening is dan ook een belangrijke graadmeter voor het functioneren van uw onderneming. Een onderneming kan alleen groeien als alle financiële zaken en rapportages goed geregeld zijn. Want alleen dan kan een ondernemer goed beslagen ten ijs komen bij de bank, de fiscus en alle andere partijen die belang hechten aan een helder inzicht in de cijfers.

Tot het netwerk van Administratiekantoor de Goeijen behoren ook diverse accountantskantoren. Mocht het zo zijn dat u een accountantsverklaring nodig heeft dan kunt u dus ook bij ons terecht.

De administratieve dienstverlening van Administratiekantoor de Goeijen in het kort…
- verwerken van de administratie
- controleren van de administratie
- begeleiden van de administratie
- samenstellen van de jaarrekening
- verzorgen van tussentijdse financiële rapportages
- opstellen van prognoses
- afgeven van een accountantsverklaring

Bel gerust voor het maken van een afspraak!