Links
Onderstaand vindt u enkele interessante links naar andere websites. Belastingdienst - www.belastingdienst.nl
Alles wat u wilt weten over de diverse belastingen en toeslagen.

Kamer van Koophandel - www.kamervankoophandel.nl
Op deze site vindt u allerlei informatie over ondernemen en
veel handige tips voor starters

SnelStart - www.snelstart.nl
SnelStart is een laagdrempelig software pakket van een zeer hoge kwaliteit. Met dit pakket kan op eenvoudige wijze de financiële administratie worden bijgehouden.

Algemene voorwaarden
Download hier de algemene voorwaarden van Administratiekantoor de Goeijen. Hiervoor heeft u een Acrobat Reader nodig. www.adobe.nl

Disclaimer
Administratiekantoor de Goeijen besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van deze site. De verstrekte informatie op de site wordt zo actueel mogelijk bijgehouden. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd is of niet meer correct is. Administratiekantoor de Goeijen is daarom niet aansprakelijk voor de gevolgen van interpretaties, kennisname of activiteiten die worden ondernomen op basis van de inhoud van deze site. Aan de informatie op deze site kunnen dus geen rechten worden ontleend.

Administratiekantoor de Goeijen behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en intellectuele eigendomsrechten) met betrekking tot alle op of via onze website aangeboden informatie (inclusief foto's en logo's). Het is niet toegestaan informatie, foto's en logo's te kopiëren of op andere wijze openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Admistratiekantoor de Goeijen.